Oktolock

6,50 excl. BTW

De Oktolock clip is een unieke en nieuwe manier om het risico op struikelen en vallen in uw werkomgeving te verminderen, door kabels, snoeren of touwen vast te houden aan railings op pijpen.

Geel
Zwart
Wissen


Minimum aantal: 10

Artikelnummer: OKTO Categorie:
Beschrijving

De Oktolock clip is een unieke en nieuwe manier om het risico op struikelen en vallen in uw werkomgeving te verminderen, door kabels, snoeren of touwen vast te houden aan railings op pijpen, met een maximale diameter van 2 inch.

Ongeacht uw bedrijfstak is het belangrijk om de werkvloer veilig te houden voor personeel en bezoekers. Toch, worden de meeste ongelukken veroorzaakt door vallen, struikelen of uitglijden tijdens het werk. Deze simpele maar handige tool, kan een grote rol spelen in het voorkomen van heel wat ongelukken.

  • Ideaal voor het tijdelijk vasthouden van snoeren, kabels en touwen
  • Makkelijk vast te maken aan railings, en op pijpen, met een maximale diameter van 2 inch
  • Zorgt voor een veiligere werkvloer
  • Kan maar liefst 35 kg houden
Verzending

Zoutbakken/Opslagkisten worden gratis (franco) geleverd naar adressen in zowel Nederland als België.

Verzending Nederland

Voor verzending naar een adres in Nederland berekenen wij €10,00. De levertijd wordt met u gecommuniceerd via het systeem, per mail of telefonisch.

Verzending België

Voor verzending naar een adres in België berekenen wij €15,00. De levertijd wordt ook in dit geval met u gecommuniceerd via het systeem, per mail of telefonisch.

Andere locaties

Voor verzendingen naar adressen buiten Nederland of België vragen wij u om contact met ons op te nemen, bij voorkeur telefonisch of via het contactformulier. Contactgegevens en het contactformulier zijn hier te vinden.